ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πολιτική Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων

Παρακάτω θα βρείτε την ενημερωμένη Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου του Online Perfumes (onlineperfumes.gr), η οποία ισχύει για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρέχονται ή συλλέγονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Κατανοούμε ότι η πραγματοποίηση παραγγελιών μέσω διαδικτύου συνεπάγεται ότι μας εμπιστεύεστε πολύ. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας, γι’ αυτό και η ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε αποτελούν ύψιστη προτεραιότητά μας. Διαβάστε την παρούσα πολιτική, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές μας σε θέματα ιδιωτικού απορρήτου.

 1. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

Γενικά. Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε όλες τις πληροφορίες που καταχωρείτε στην ιστοσελίδα μας ή που μας παρέχετε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο. Περιλαμβάνονται πληροφορίες με τις οποίες μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε (“προσωπικές πληροφορίες”), όπως το όνομα και το επώνυμό σας, ο τηλεφωνικός σας αριθμός, οι ταχυδρομικές και ηλεκτρονικές  διευθύνσεις σας, καθώς και πληροφορίες χρέωσης (όπως ο αριθμός πιστωτικής κάρτας, το όνομα κατόχου της κάρτας και η ημερομηνία λήξης της). Ενδέχεται επίσης να ζητήσουμε πληροφορίες για τις προτιμήσεις σας σχετικά με την παραγγελία σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην παράσχετε πληροφορίες σε εμάς, αλλά γενικά οι περισσότερες πληροφορίες που ζητούμε από εσάς απαιτούνται, ώστε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Αν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε λειτουργία κοινωνικής δικτύωσης του Online Perfumes, είτε στην ιστοσελίδα μας, είτε αλλού μέσω ενός παρόχου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες για εσάς μέσω αυτού του παρόχου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τις πολιτικές του. Για παράδειγμα, προσφέρουμε την επιλογή να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας μέσω της λειτουργίας “Σύνδεση μέσω Facebook”, επιτρέποντάς σας έτσι να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες του λογαριασμού σας  Facebook, χωρίς να πρέπει να καταχωρήσετε από μόνοι σας στην ιστοσελίδα μας τις απαιτούμενες πληροφορίες. Όταν χρησιμοποιείτε μια λειτουργία μέσου κοινωνικής δικτύωσης και αν έχετε επιλέξει να τη συμπεριλάβετε στον λογαριασμό σας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες, όπως το όνομά σας, την εικόνα του προφίλ σας, το γένος σας, τα γενέθλιά σας, τη διεύθυνση Email σας, την πόλη ή περιοχή σας, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που επιλέξατε να καταστήσετε διαθέσιμη.

 1. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε ευαίσθητες πληροφορίες χρέωσης (όπως το όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής κάρτας) με σκοπό την ολοκλήρωση των κρατήσεων που πραγματοποιείτε στην ιστοσελίδα μας ή τηλεφωνικώς. Χρησιμοποιούμε άλλες πληροφορίες για εσάς για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς, υπό τον όρο ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, για να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ζητάτε, για να διαχειριζόμαστε τον λογαριασμό σας, για να επεξεργαζόμαστε πληρωμές, να επικοινωνούμε μαζί σας γενικά, να απαντάμε στις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας, για να μετράμε το ενδιαφέρον σας στις υπηρεσίες και την ιστοσελίδα μας ούτως ώστε να τα βελτιώνουμε και να σας ειδοποιούμε για ειδικές προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Ανακοινώσεις σε μορφή Email. Θέλουμε να σας διευκολύνουμε να επωφελείστε από προσφορές στην ιστοσελίδα μας. Ένας τρόπος με τον οποίον το πράττουμε αυτό είναι στέλνοντάς σας μηνύματα σε μορφή Email. Τα Email τα λαμβάνετε μόνο αν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για λήψη διαφημιστικών ανακοινώσεων σε μορφή Email. Όπου απαιτείται από το νόμο, θα συμμορφωνόμαστε με υπάρχουσες δημόσια διαθέσιμες λίστες εξαίρεσης, όταν σας στέλνουμε διαφημιστικές ανακοινώσεις. Έχετε υπόψη ότι θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να μη λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα σε μορφή Email σε όποιο παρόμοιο Email σας αποστέλλουμε.

 1. Με ποιόν ενδέχεται να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες

Αν δώσετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τις ακόλουθες οντότητες:

 1. Οι προμηθευτές τρίτων υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες ή λειτουργίες εκ μέρους μας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας πιστωτικών καρτών, επιχειρηματικών αναλύσεων, εξυπηρέτησης πελατών, μάρκετινγκ, διανομής ερευνών/προγραμμάτων κλήρωσης και πρόληψης της απάτης. Ενδέχεται επίσης να εξουσιοδοτήσουμε τους προμηθευτές τρίτων υπηρεσιών να συλλέξουν πληροφορίες εκ μέρους μας, καθώς και να βοηθήσουν, αν χρειαστεί, στη λειτουργία χαρακτηριστικών της ιστοσελίδας μας ή των Εφαρμογών μας ή να διευκολύνουν στην διανομή online διαφημίσεων που είναι προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας. Οι προμηθευτές τρίτων υπηρεσιών έχουν πρόσβαση και ενδέχεται να συλλέξουν πληροφορίες, μόνο όπου χρειάζεται, ώστε να εκτελέσουν τις λειτουργίες τους, και δεν επιτρέπεται να μοιραστούν ή να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Επίσης, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις ίδιες πρακτικές ασφάλειας δεδομένων, τις οποίες ακολουθούμε κι εμείς οι ίδιοι. Έχετε υπόψη ότι αυτοί οι προμηθευτές τρίτων υπηρεσιών ενδέχεται να έχουν την έδρα τους σε χώρες, όπου το επίπεδο προστασίας που προσφέρουν για τις προσωπικές πληροφορίες σας να μην είναι αντίστοιχο με αυτό που προσφέρεται στη χώρα διαμονής σας. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα προστασίας δεδομένων.
 2. Ιστοσελίδες παραπομπής: Αν κάποια άλλη ιστοσελίδα σάς παρέπεμψε σε αυτή την ιστοσελίδα (για παράδειγμα, μέσω ενός συνδέσμου στον οποίο κάνατε κλικ σε μια άλλη ιστοσελίδα που σας κατηύθυνε σε αυτήν την ιστοσελίδα), ενδέχεται να μοιραστούμε ορισμένες πληροφορίες για εσάς με αυτή την ιστοσελίδα παραπομπής. Σας παροτρύνουμε να εξετάσετε τις πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου όλων των ιστοσελίδων που σας παρέπεμψαν εδώ.
 3. Πάροχοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέσω της ιστοσελίδας μας ή των Εφαρμογών μας, μοιράζεστε πληροφορίες με τον πάροχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης (όπως το Facebook) και οι πληροφορίες που μοιράζεστε θα διέπονται από τις δικές του πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου (συμπεριλαμβανομένου του ενδεχομένου να έχουμε εμείς πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες μέσω του παρόχου μέσων κοινωνικής δικτύωσης). Ενδέχεται να μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικού απορρήτου σας για αυτούς τους παρόχους μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Συμβουλευτείτε την πολιτική ιδιωτικού απορρήτου του σχετικού παρόχου μέσων κοινωνικής δικτύωσης για περαιτέρω πληροφορίες.
 4. Επίσης, ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας:
  ως αποτέλεσμα κλητεύσεων, δικαστικών εντολών ή άλλων νομικών διαδικασιών, για να εδραιώσουμε ή να ασκήσουμε τα νομικά δικαιώματά μας, να αμυνθούμε έναντι νομικών απαιτήσεων ή όπως αλλιώς απαιτείται από το νόμο. Σε τέτοιες περιπτώσεις επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να αίρουμε ή να παραιτηθούμε από οποιαδήποτε νομική αντίρρηση ή δικαίωμα που είναι διαθέσιμα σε εμάς.
 5. όταν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να ερευνήσουμε, να αποτρέψουμε ή να λάβουμε μέτρα εν όψει παράνομων δραστηριοτήτων ή δραστηριοτήτων που υποπτευόμαστε ότι είναι παράνομες; για να προστατεύσουμε και υπερασπίσουμε τα δικαιώματα, την περιουσία ή την ασφάλεια της εταιρείας μας, αυτής της ιστοσελίδας ή των Εφαρμογών μας, των πελατών μας ή άλλων; και σε σχέση με τους Όρους Χρήσης μας και άλλες συμφωνίες.
 6. σε περίπτωση μιας εταιρικής συναλλαγής, όπως εκποίηση, συγχώνευση, ενοποίηση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων ή στην απίθανη περίπτωση της πτώχευσης.

Εκτός από αυτά που ορίζονται παραπάνω, θα σας ειδοποιούμε, όταν προσωπικές πληροφορίες για εσάς κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη, και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε να μη μας επιτρέπετε να κοινοποιούμε τέτοιες πληροφορίες. Επιπλέον, ενδέχεται να μοιραστούμε συγκεντρωτικές ή ανώνυμες πληροφορίες με τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστών και επενδυτών. Για παράδειγμα, μπορεί να αναφέρουμε στους διαφημιστές μας τι αριθμό επισκεπτών δέχεται η ιστοσελίδα μας. Αυτές οι πληροφορίες δεν περιέχουν καμία προσωπική πληροφορία και χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μηνυμάτων και υπηρεσιών που ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέροντα.

 1. Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με εσάς και/ή να τις διορθώσετε

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να ενημερώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση Email που αναφέρεται παρακάτω.
Όταν παρέχετε τις προσωπικές πληροφορίες σας σε εμάς μέσω της παρούσας, αυτό συνεπάγεται ότι αποδέχεστε ότι ενδεχομένως να κρατήσουμε τις πληροφορίες σας. Μπορεί να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας, ούτως ώστε να εκπληρώσουμε τους νόμιμους επιχειρηματικούς στόχους μας, να συμμορφωθούμε με τις νομικές και ρυθμιστικές υποχρεώσεις μας, καθώς και για την τήρηση ιστορικών αρχείων και για σκοπούς ανάλυσης. Κάνουμε χρήση ισχυρών τεχνικών μέτρων, για να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες λογαριασμών.

 1. Οι επιλογές σας σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των πληροφοριών σας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε να μη μας παράσχετε καμία πληροφορία, αν και ορισμένες πληροφορίες μπορεί να είναι απαραίτητες, για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ή για να επωφεληθείτε από ορισμένες δυνατότητες που προσφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα.

Μπορεί να σας δοθεί η δυνατότητα στην ιστοσελίδα μας να μας παράσχετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, για να λάβετε τα στοιχεία της επιβεβαίωσης κράτησης σας

 • Τα κύρια δικαιώματά σας βάσει του νόμου περί προστασίας δεδομένων είναι τα εξής:
 • α) το δικαίωμα πρόσβασης · Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα σας τα οποία τηρούνται από εμάς όποτε το επιθυμήσετε.
 • β) το δικαίωμα διόρθωσης · Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα σας και να συμπληρώσετε όσα προσωπικά σας στοιχεία λείπουν.
 • γ) το δικαίωμα διαγραφής · Έχετε το δικαίωμα να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις από το δικαίωμα διαγραφής ( για παράδειγμα για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση ή για την άσκηση ή υπεράσπιση νομικών δικαιωμάτων μας).
 • δ) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας · Έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
 • ε) το δικαίωμα εναντίωσης · Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
 • στ) το δικαίωμα φορητότητας · έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα προσωπικά σας δεδομένα από εμάς σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανές μορφή.
 • ζ) το δικαίωμα καταγγελίας σε εποπτική αρχή · Εάν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών παραβιάζει τους νόμους περί προστασίας δεδομένων, έχετε το νόμιμο δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή υπεύθυνη για την προστασία των δεδομένων.
 • η) το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη δοθείσα συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων.

Δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε περισσότερο ή άλλους τύπους προσωπικών δεδομένων από ό,τι είναι απαραίτητο να εκπληρώσουμε τον αντίστοιχο σκοπό. Θα χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα μόνο σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πολιτική απορρήτου, εκτός εάν έχετε ειδικά παράσχει τη συγκατάθεσή σας για μια άλλη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε με τη συγκατάθεσή σας, για σκοπούς άλλους από αυτούς που έχουν γνωστοποιηθεί στη συγκατάθεση αυτή, θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων και, σε περιπτώσεις όπου η επεξεργασία γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφορετικό σκοπό μόνο με την άδειά σας.

Ενδέχεται, σε ορισμένες περιπτώσεις, να επεξεργαστούμε ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων σχετικά με σας (“ευαίσθητα δεδομένα”). Ευαίσθητα δεδομένα ορίζονται τα προσωπικά δεδομένα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνική καταγωγή, πολιτικά φρονήματα, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα με σκοπό την ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου, την υγεία ή τη σεξουαλική ζωή ή γενετήσιο προσανατολισμό του.

Δεν θα συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα παιδιών κάτω των 15 ετών εκτός εάν έχει δοθεί ειδική γονική συναίνεση.

Εμείς και οι εξουσιοδοτημένοι από εμάς πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

 • –Διάθεση online προσφοράς.
 • – Για την ανίχνευση βλαβών και για λόγους ασφαλείας 
 • – Για την απάντηση των ερωτήσεων των χρηστών στα πλαίσια ενός Chat Board.
  – Ίδια και ξένη διαφήμιση καθώς και έρευνα αγοράς και μέτρηση της εμβέλειας στον βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο ή βασισμένη στη συγκατάθεση. 
  – Έρευνες προϊόντων ή έρευνες πελατών μέσω e-mail και/ή μέσω τηλεφώνου, εφόσον έχετε δώσει ρητή συγκατάθεση για αυτό.
 • – Εκτέλεση διαφημιστικών παιχνιδιών ή προσφορές εκπτώσεων σύμφωνα με τους εκάστοτε όρους του διαφημιστικού παιχνιδιού (διαγωνισμού) ή τους όρους έκπτωσης.
 • – Αποστολή ενός Ενημερωτικού Δελτίου με συγκατάθεση του παραλήπτη μέσω e-mail ή SMS/MMS.
 • – Διαφύλαξη και υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν η αποκάλυψη αυτή είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση στην οποία υπόκεινται ή για την προστασία των ζωτικών συμφερόντων σας ή ζωτικά συμφέροντα άλλου φυσικού προσώπου. Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν η αποκάλυψη αυτή είναι απαραίτητη για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων, είτε σε δικαστική διαδικασία είτε σε διοικητική ή εξώδικη διαδικασία.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν η αποκάλυψη αυτή είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης ανάμεσα σε εμάς και εσάς (π.χ. στη μεταφορική εταιρία για την αποστολή των παραγγελθέντων εμπορευμάτων)

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για οποιονδήποτε σκοπό ή σκοπούς δεν θα διατηρούνται για περισσότερο από αυτό που είναι απαραίτητο για το σκοπό αυτό ή για τους σκοπούς αυτούς ή για όσο χρονικό διάστημα ορίζεται στις νομοθετικές διατάξεις.»

 1. Cookies και άλλες τεχνολογίες

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή, όταν επισκέπτεστε σχεδόν οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Με τα Cookies δεν μπορεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητά σας και δεν μπορεί να προκληθεί κάποια ζημιά στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή. Χρησιμοποιούνται από ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, για να βελτιώνεται η εμπειρία πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα, για να μας παρέχονται πληροφορίες Web analytics που μας βοηθούν να βελτιώνουμε γενικά την ιστοσελίδα μας και για να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με ταξιδιωτικούς προορισμούς που σας ενδιαφέρουν, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ταξιδιωτικές διαφημίσεις που είναι πιο σχετικές με τις ανάγκες σας.

« …Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε το απόρρητο των επισκεπτών του ιστότοπου μας και των χρηστών των υπηρεσιών μας.

 Χρησιμοποιούμε Cookies στην ιστοσελίδα μας. Εφόσον αυτά τα Cookies δεν είναι απολύτως απαραίτητα για την προβολή της ιστοσελίδας και την παροχή των υπηρεσιών μας, θα σας ζητήσουμε να συναινέσετε στη χρήση των Cookies κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας.

Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει ελέγχους απορρήτου που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Χρησιμοποιώντας τους ελέγχους απορρήτου, μπορείτε να καθορίσετε εάν θέλετε να λαμβάνετε άμεσες επικοινωνίες μάρκετινγκ και να περιορίσετε τη δημοσίευση των πληροφοριών σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου απορρήτου μέσω email… »

 1. Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας

Θέλουμε να νιώθετε άνετα, όταν χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα και τις Εφαρμογές μας, για να κάνετε κράτηση, και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Αν και καμία ιστοσελίδα ή Εφαρμογή δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια, έχουμε εισαγάγει κατάλληλες διαδικασίας ασφαλείας (διοικητικές, τεχνικές και φυσικές) που μας βοηθούν να προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν το δικαίωμα πρόσβασης σε προσωπικές πληροφορίες και αυτό μπορούν να το πράξουν μόνο για τις επιτρεπόμενες επιχειρηματικές λειτουργίες. Επιπροσθέτως, χρησιμοποιούμε μεθόδους κρυπτογράφησης, όταν μεταδίδουμε τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας μεταξύ του δικού σας και των δικών μας συστημάτων, και χρησιμοποιούμε τείχος προστασίας (firewall) και συστήματα ανίχνευσης εισβολής, ώστε να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένα άτομα από το να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

 1. Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Αν οποιοδήποτε μέρος της παρούσας ιστοσελίδας ή οποιασδήποτε Εφαρμογής σάς συνδέει με άλλες ιστοσελίδες, αυτές οι ιστοσελίδες δε λειτουργούν σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου. Σας συνιστούμε να εξετάσετε τις δηλώσεις ιδιωτικού απορρήτου που δημοσιεύονται σε αυτές τις άλλες ιστοσελίδες, για να κατανοήσετε τις διαδικασίες που ακολουθούν για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών.

 1. Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με την παρούσα Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου (ή σχετικά με την παραγγελία  σας), στείλτε μας Email ή γράψτε μας στην εξής διεύθυνση:

Email: info@onlineperfumes.gr
Online Perfumes – Αρωματοπωλείο Αιγίνιο
Aλ.Παπάγου 7, Αιγίνιο Πιερίας
Τηλ. 2353301376 ή 6978011467

www.onlineperfumes.gr