Πως μπορώ να προμηθευτώ τα προϊόντα σας;

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • Τηλεφωνικά καθημερινά από 9:00 – 15:00 και το Σάββατο μεταξύ 9:00 – 14:00. στο +30 2353 301 376 και θα παραλάβετε την παραγγελία σας με τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής εντός 48 ωρών για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εντός 72 ωρών για την υπόλοιπη Ελλάδα (εξαιρούνται Σάββατα, Κυριακές & αργίες). 
 • Μέσω του www.onlineperfumes.gr  και θα παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 48 ωρών για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εντός 72 ωρών για την υπόλοιπη Ελλάδα (εξαιρούνται Κυριακές & αργίες).  

Πως μπορώ να πληρώσω για την παραγγελία μου;

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

 • Παραλαβή και πληρωμή από το κατάστημά Αλ. Παπάγου 7 – Αιγίνιο Πιερίας Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2353301376
 • Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος είτε στον χώρο που επιλέξατε (σπίτι, γραφείο), είτε στα Φυσικά Σημεία Παραλαβή Courier – Έξοδα Αποστολής 3.00€. Έξοδα Αντικαταβολής 2.50€  
 • Με πληρωμή μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με το τραπεζικό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς στο τέλος της παραγγελίας.
 • Με κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας (ή σε κάποιο κατάστημα ή μέσω Web Banking). Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  Λογαριασμός: 0062 3014 7513 591
  IBAN: GR92 0171 2300 0062 3014 7513 591

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  Λογαριασμός: 43000639674
  IBAN: GR79 0110 4300 0000 4300 0639 674

  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΘΩΜΑ με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο με email στο info@onlineperfumes.gr

Ποιος είναι ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης της παραγγελίας μου;

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες για περιοχές : Θράκη , Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Αττική & Πάτρα 2-3 εργάσιμες ημέρες για περιοχές : Ήπειρος, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Κρήτη, Βόρειο Αιγαίο, Νότιο Αιγαίο.

Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε σχετικό e-mail με αναλυτικές λεπτομέρειες. Βεβαίως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@onlineperfumes.gr και για οποιαδήποτε πληροφορία που θα χρειαστείτε. Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα. Μεταφορά: Όλα μας τα προϊόντα είναι άψογα συσκευασμένα κατά την μεταφορά τους και δεν υπάρχουν φαινόμενα φθοράς κατά την παράδοση τους.

Τι ισχύει με την πολιτική επιστροφών;

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό η δεν ανταποκρίνεται της περιγραφής του αρκεί ο αγοραστής να ενημερώσει άμεσα το κατάστημα μας (εντός 14 ημερών και με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς). To προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Επιστροφή Παραγγελίας: Δίνεται η δυνατότητα της ακύρωσης της παραγγελίας, εφόσον δεν έχει αναχωρήσει από το κατάστημα. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα. Η ακύρωση μπορεί να γίνει είτε μέσω e-mail, στο info@onlineperfumes.gr είτε τηλεφωνικά στο 2353301376. Εάν έχει ήδη πληρωθεί το ποσό της παραγγελίας τότε η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 1 ημέρας από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα προϊόντα. Είναι εφικτή ακόμα και η μερική ακύρωση της παραγγελίας με αφαίρεση προϊόντων, εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή.

Πως μπορώ να ενημερωθώ για την προστασία προσωπικών δεδομένων; (GDPR)

Πληροφορίες σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Είναι οι συναλλαγές μου ασφαλείς;

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το onlineperfumes.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL με κρυπτογράφηση 128bit. Με αυτό τον τρόπο όλες οι συναλλαγές σας συμπεριλαμβανομένου και του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας κρυπτογραφείτε ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν κατά την μεταφορά τους στο διαδίκτυο. Η ψηφιακή πιστοποίηση πραγματοποιείτε από την εταιρία Comodo που αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο φορέα για την ασφάλεια των συναλλαγών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αν η ερώτησή σας δεν περιέχεται στην λίστα, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Online Perfumes.

100% ΑΣΦΑΛΕIΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ